Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

HARLEM GLOBETROTTERS 2022 - SPREAD GAME TOUR


Papp László Budapest Sportaréna

2022. szeptember 27. 19:00


HARLEM GLOBETROTTERS
„SPREAD GAME” VILÁGKÖRÜLI TURNÉ
2022. szeptember 27. (kedd), 19.00 – Papp László Budapest Sportaréna

Kedves Jegyvásárlók!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy sajnálatos módon a Harlem Globetrotters a „Spread Game” elnevezésű világkörüli turnéját szeptember végén nem tudta Európában megkezdeni.

Az európai turnéjuk az Egyesült Királyságban indult volna, ahol az amerikai állampolgárok beutazási korlátozásai akadályozzák a turné indulását. Franciaországban továbbra is hatályban maradt a beutazás utáni karantén kötelezettség, valamint fennmaradt az olaszországi rendezvényekre bevezetett létszámkorlátozás. Így sajnos a turné állomásainak többségét nem lehet megtartani, ezért az egész európai turnét el kellett halasztaniuk, amely 2021. október 17-én érintette volna Budapestet is.

A turné összes állomását újra tervezték, így a budapesti előadásukat új időpontban, 2022. szeptember 27-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatják.

A megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra, de az új időpont miatt a jegyeket a későbbiekben mindenkinek újra fogjuk küldeni. (Amennyiben a rendezvényre vásárolt parkolójegyet is, úgy természetesen az is érvényes az új dátumra.)

Köszönjük türelmüket és megértésüket!

Üdvözlettel:
Broadway Event Kft.

*****


A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a „Spread Game” elnevezésű világkörüli turnéjuk keretében, 2022. szeptember 27-én érkezik Budapestre, a Papp László Budapest Sportarénába. A Spread Game a Globetrotters kiválóságait fogja össze, akik évek óta estéről estére mutatják be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba.

A Harlem Globetrotters több mint 95 éve kötelezte el magát amellett, hogy a sport és a kosárlabdázás eszközeivel szórakoztassa a közönséget. Az új Spread Game turnéjuk minden eddigit felül: hihetetlen akciók, technikai bravúrok, elképesztő zsákolások és káprázatos trükkök, csak néhány példa, amikre biztos, hogy számíthatunk. Egy részt megmutatják, hogy milyen az igazi kosárlabdázás, más részt pedig a látványos mozdulatokkal, elképesztő játékukkal nyűgözik le a nézőket. A show egyben egy igazán izgalmas és szórakoztató családi esemény is.

"Készen állunk arra, hogy újra népszerűsítsük a játékot, mind a rajongóinknak, mind pedig a most felnövekvő generációnak” - mondta Barry Hardy edző. “A játékosok úgy mutatják be labdatudásukat, mint ahogy még eddig soha nem láttuk.”

Új műsoruk izgalmas, új karaktereket is bemutat, az új akciók garantálják a szórakozást. Megjelenésük is megújult, újratervezett, teljesen fekete mezük egyszerre modern és egyszerre múltidéző, a klasszikus csillagok és a csíkok az elmúlt évtizedek legendáira emlékeztetnek.

A Spread Game Tour sorozatban is lehetőség van plussz interaktív élmények szerzésére is. A Magic Pass előesemény alkalmával a meccs előtt személyesen lehet találkozni a Harlem Globetrotters játékosaival, akik megmutatnak néhány trükköt, együtt lehet velük kosárra dobálni, de adnak autogramot és fényképeket is lehet velük készíteni. (Ez az esemény kiegészítő jeggyel látogatható.)

A Harlem Globetrotters:
A világhírű Harlem Globetrotters 1926-os alapításuk óta hat kontinensen, 124 országában mutatták be ikonikus tehetségüket. Büszkén vonultak be a Naismith Memorial Kosárlabda Hírességek Csarnokába, még ma is hajtja őket küldetésük, a kosárlabdázást és a szórakoztatást tartják szem előtt. Ők a játék megújítói, akik így népszerűsítették a ziccert, a zsákolást és a félpályás horogdobást. Közel egy évszázadon keresztül a Globetrotters a fekete játékosok kiválóságait mutatja be a pályán és a pályán kívül, szórakoztatva, inspirálva és elősegítve a faji egyenlőséget.

A csapattal kapcsolatos legfrissebb hírek és információk: www.harlemglobetrotters.com


Magic Pass - Meet&Greet
Csatlakozz a meccs előtti Magic Pass Pre-Show-hoz! A meccs előtt, egy 30 perces interaktív esemény részese lehetsz, ahol személyesen találkozhatsz a Harlem Globetrotters játékosaival, autogramot gyűjthetsz és fényképeket is készíthetsz velük. A kosárlabda sztárjai megtanítanak néhány trükkre is, például arra, hogy hogyan tudod az ujjadon pörgetni a labdát! Fejlesztheted kosár tudásodat, a labdavezetést, a kosárra dobást és a zsákolást is gyakorolhatod velük! Lesznek kisebb méretű palánkok is, így a legkisebbek is úgy gyakorolhatnak, mint a Globetrotterek.

Fontos információ a Magic Pass Pre-Show-n való részvételhez:
- A Magic Pass Pre-Show a hivatalos meccs előtti, 30 perces esemény.
- Minden résztvevőnek rendelkeznie kell normál belépőjeggyel és Magic Pass jeggyel is, beleértve a gyerekeket, felnőtteket, kísérőket.
- A Magic Pass jegyre a 20%-os gyerekkedvezmény nem érvényes.
- A Magic Pass jegy a készlet erejéig, utólag is megvásárolható a normál jegy mellé. Utólag kizárólag csak a jegyirodákban vagy az esemény napján, a helyszínen van erre lehetőség.
- A pályán kötelező a puha/gumitalpú cipő viselése.

17.00 kapunyitás
17.30-18.00 Magic Pass Pre-Show – Meet&Greet
18:00 általános kapunyitás
19.00 meccs kezdete

*****
 A megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.


******
THE HARLEM GLOBETROTTERS SPREAD GAME TOUR IS COMING TO BUDAPEST

The World Famous Harlem Globetrotters are bringing their newly reimagined Spread Game tour to Budapest at the Papp Laszlo Budapest Sportarena, on Sept 27, 2022 at 7pm. Spread Game is the epitome of Globetrotter excellence; it's shown through basketball wizardry night after night and demonstrated through years of commitment to unsurpassed entertainment. The show is coming to Hungary with the help of the Broadway Event and the Multimedia Organization.

For over 95 years, the Harlem Globetrotters have been committed to spreading joy through their artful athleticism and unparalleled basketball skills. The Spread Game Tour is a basketball event like no other. Ankle-breaking moves, jaw-dropping swag, and rim-rattling dunks are only some of the thrills you can expect from this new version of the Globetrotters game. Part streetball from the players who defined it, part interactive family entertainment, the live event will show off the best of the Globetrotters in a dazzling exhibition of talent and game.

“We’re ready to start spreading game again to our fans, especially the next generation,” said Coach Barry Hardy, Vice President of Player Personnel and Tour Development. “The players are showcasing their skills as ballers like you’ve never seen the Globetrotters before.”

As a joint collaboration with award-winning Broadway professionals, the show will introduce exciting, new characters guaranteed to energize the action and entertainment of every game. Dedicated to honoring their past but focused on paving their future, the Globetrotter’s fully redesigned all-black jerseys put a modern spin on their look while still featuring the classic stars and stripes and names of past legends.

The Spread Game Tour is also introducing new premium fan experiences that allow the audience to interact directly with the players, including:
● Magic Pass: Allowing fans to join the players on court before the game to shoot some hoops, get autographs and snap pics.

About the Harlem Globetrotters
The originators of basketball style, influencers on today’s game, and skilled athletes of the highest order, the world famous Harlem Globetrotters have showcased their iconic talents in 124 countries and territories on six continents since their founding in 1926. Proud inductees into the Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, their mission to spread game and bring entertainment to the world continues to drive them today. The Globetrotters are innovators of the game who popularized the jump shot, slam dunk, and the half-court hook shot. For nearly a century, the Globetrotters have exhibited Black excellence on and off the court, entertaining, inspiring, and advancing the racial progress of today. The Harlem Globetrotters International, Inc. is a subsidiary of Herschend Enterprises, the largest family-owned themed entertainment company in the U.S. For more information about the Harlem Globetrotters, visit the Globetrotters' official website:  www.harlemglobetrotters.com  and follow them on Twitter, Instagram, Facebook, and YouTube.